Grijp jij deze #buitenkans?

Is jouw tuin al hoosbui klaar? We hebben steeds vaker te maken met weersextremen en flinke plensbuien. Ook jij kunt hierdoor wateroverlast ervaren: een ondergelopen straat of kelder en waterschade aan je huis. Voorkom hoge kosten en gedoe - ga zelf aan de slag en vergroen je tuin! Plaats een regenton, vervang je tegels door plantjes of neem een groendak op je schuur. Hiermee kun je regenwater opvangen en vasthouden voor drogere tijden. Het helpt wateroverlast voorkomen én staat fleurig. 

Doe jij ook mee?

WIJ KOMEN JE HELPEN!

Grijp jij deze #BUITENKANS en doe jij ook mee? Iedereen kan bijdragen. Samen zorgen we voor een klimaatkrachtige regio!

Ga zelf aan de slag of vraag hulp aan De Klimaatmaat. Een team van enthousiaste doeners staat voor je klaar! Zij geven tips en weten precies hoe je de maatregelen in je tuin moet aanpakken. Kom je er even niet uit of doe je het liever samen, neem dan contact op met de lokale klimaatmaten. Dus bekijk de mogelijkheden en start nu!

Waarom de campagne #BUItenkans?

De gemeente Delft, Klimaatkrachtig Delfland en De KlimaatMaat hebben de handen ineen geslagen en zijn samen hard bezig met het vergroenen van Delft en het opvangen van regenwater. Maar zij kunnen dit niet alleen. Samen gaan we aan de slag om onze buurt en tuinen groen te maken en meer water op te vangen en vast te houden.
Grijp deze #BUITENKANS en doe ook mee!

De KlimaatMaat
Gemeente Delft