Aanmelden Klimaatkrachtig TV Tour #3: Jaar van het Dak

Op dinsdag 20 juli van 11.00 -12.00 uur is het weer zover: de derde aflevering van de Klimaatkrachtig TV Tour live, gemakkelijk te volgen vanuit jouw eigen huis!

2021 is het Jaar van het Dak in Den Haag! Het doel? In één jaar tijd zoveel mogelijk Haagse daken verduurzamen met zonnepanelen of groenblauwe daken! Om dit doel kracht bij te zetten hosten Gemeente Den Haag, het Jaar van het Dak en Klimaatkrachtig Delfland samen de volgende Klimaatkrachtig TV Tour uitzending. In deze interactieve live uitzending spreken we met gastsprekers en met jou als kijker over het ‘vergroenen’ en ‘verblauwen’ van lege platte daken in Den Haag. Wat is hiervoor nodig? Welke hordes moeten we nemen en hoe kunnen wij met onze netwerken hieraan bijdragen?!

Met gemeente Den Haag, Duurzaam Den Haag, Het Groene Loket, het team achter Het Jaar van het Dak en uiteraard met jou als kijker gaan we hierover in gesprek.

Aanmelden: zorg ervoor dat je je vooraf registreert via de button. Dan ontvang je een link en ben je erbij! Zonder je aan te melden via de button ontvang je geen link, en kan je er live niet bij zijn! Eventjes doen dus!

Het belooft weer een interactieve uitzending te worden. Dus meld je snel aan via de registratiebutton bovenaan deze pagina en praat straks mee!

Ondersteun de beweging en deel deze uitnodiging met jouw netwerk, vrienden en familie in Den Haag! Iedereen is welkom!

Gerelateerde items overslaan

Ook Klimaatkrachtig?

Ben jij al bezig met klimaatbestendige projecten? Of wil je hier graag mee aan de slag en zoek je de samenwerking?

Word partner

Partners

Klimaatkrachtig Delfland is een sterk en breed netwerk van overheden, bedrijven, instellingen, maatschappelijke organisaties en buurtinitiatieven.

Bekijk het netwerk
bekijk het nieuwsarchief