Aprilmaand: Genieten in je tuinmaand van start

Door de koude start van april zou je het haast vergeten: april is dé maand om je tuin gereed te maken. Snoeien, (her)planten, misschien wel een grotere aanpassing hier en daar, je hebt er het hele jaar plezier van. Wanneer je met je tuin aan de slag gaat, doe dan meteen wat kleine aanpassingen om je voor te bereiden op de extreme weersomstandigheden die we de laatste jaren steeds meer zien; extreme hitte en heel veel neerslag

Kleine ingrepen hoeven niet duur te zijn, maar kunnen wel een groot verschil maken. Klimaatkrachtig Delfland start daarom met de campagne Genieten in je tuin. We geven voorbeelden en tips wat jij kunt doen om ook jouw tuin klimaatkrachtig te maken en zo voor te bereiden op extreem weer. Zodat je nog meer kunt genieten in je tuin. Want genieten, dat wil en kun je in een goed voorbereide tuin iedere dag. En zo is jouw tuin ook Klimaatkrachtig OK!

Doe ook mee!

Wij doen dit samen met onze partners; gemeenten, woningcorporaties, tuincentra, hoveniers en scholen. Samen organiseren we tijdens de Tuinmaand activiteiten en geven je informatie over aanpassingen in de tuin. In onze kalender zie je waar en wanneer er activiteiten worden georganiseerd. Kijk snel wat er bij jou in de buurt gebeurt en doe mee!