Klimaatkrachtig showcase op Hello Future Festival

Dinsdag 18 juni organiseerde partner Antea Group het Hello Future Festival in de werkspoorkathedraal in Utrecht. Klimaatkrachtig Delfland was hierbij uitgenodigd als showcase bij de 'inspiratiesessie water'.

Het Hello Future Festival is een innovatieve playground vol relevante inspiratie, interactie én inspirerende sprekers. Je kon er de innovaties van overmorgen beleven, want door nu actief bezig te zijn met de dag van morgen, kunnen we verandering vol vertrouwen tegemoet zien.

De bijeenkomst werd afgetrapt door de Keynote spreker Steven van Belleghem: een boeiend verhaal over de snel veranderende digitale wereld. Artificial Intelligence (AI), big data, internet of things en virtuele assistenten; het kwam allemaal voorbij. Vervolgens konden de genodigde (netwerk en klanten van Antea) zich bij laten praten bij verschillende inspiratiesessies. 

Inspiratiesessie water: bring in the Dutch!

Bij de inspiratiesessie water stond Klimaatkrachtig Delfland als één van de showcases op het podium. Het project 'Spetterflat' dat in samenwerking met partners Havensteder, Stichting Tussentuin en Rain(a)Way is gerealiseerd was hierbij een prachtig voorbeeld van de platform/netwerkaanpak. Antea Group maakte een prachtig filmpje over deze aanpak. 

Partners

Klimaatkrachtig Delfland is een sterk en breed netwerk van overheden, bedrijven, instellingen, maatschappelijke organisaties en buurtinitiatieven.

Bekijk het netwerk
bekijk het nieuwsarchief