Kom op 6 mei naar de Watermarkt bij Groenrijk het Haantje

Kom op 6 mei van 10.00 tot 15.00 uur naar de Watermarkt bij Tuincentrum Groenrijk ’t Haantje in Rijswijk, op de parkeerplaats en op het Groen Klimaatplein. Koop je op die dag een regenton, dan krijg je er een gratis vulautomaat bij. Op = op.

Op de parkeerplaats en op  het Groen Klimaatplein kun je tijdens de Watermarkt meer te weten komen over hoe je je tuin watervriendelijk inricht en waarom het belangrijk is om jouw tuin of straat groener te maken. Ook leer je wat de voordelen van een regenton zijn en welke kleine bomen u altijd in uw tuin kunt plaatsen. Onze deskundigen beantwoorden al uw vragen over ons riool, een groener Rijswijk en schoon en gezond drinkwater. 

‘Elke tuin verdient een boom!’  

Stichting Steenbreek geeft tips over kleine bomen voor tuinen. Heeft u in uw tuin nog een plekje over? Kom dan kijken op het Groen Klimaatplein in Groenrijk ’t Haantje welke bomen u goed kunt planten. Elke tuin verdient een boom. En u ook! 

Wedstrijdje ‘Regenton aankoppelen’

Klimaatkrachtig Delfland en Stichting Steenbreek Rijswijk dagen jou uit om mee te doen aan de wedstrijd Regenton aankoppelen. Ga de strijd aan met een vriend, familielid of andere bezoeker van de Watermarkt. De snelste van de 2 wint een plantenvoucher van €2,50, direct te besteden bij Groenrijk ’t Haantje. De snelste van de dag, wint een regenton.  

Koop een regenton en krijg een gratis vulautomaat! 

Koopt u tijdens de Watermarkt een regenton bij Groenrijk ’t Haantje? Dan krijgt u een gratis vulautomaat cadeau. Een vulautomaat is het verbindingsstuk met overloop dat nodig is om de regenton aan de regenpijp te koppelen. Haal de voucher op bij de gemeentestand en lever die bij aankoop van de regenton in bij de kassa van Groenrijk ’t Haantje. De gemeente biedt 50 gratis vulautomaten aan. Wees er snel bij want op=op! 

  • Toegang: gratis 
  • Locatie: Tuincentrum Groenrijk ’t Haantje, Laan van ’t Haantje 22 Rijswijk, op de parkeerplaats  
  • Datum: 6 mei 2023 
  • Tijd: 10.00 – 15.00 uur