In september diverse activiteiten in de tuincentra

In de maand september organiseren we weer volop acties samen met diverse tuincentra in onze regio. Zo zijn er gratis tuinschetsen, korting op regentonnen en een informatiemarkt over groene daken.

man in tuin aan het werk

Gratis tuinschets

Bij Intratuin Pijnacker krijgen inwoners van de gemeenten Pijnacker-Nootdorp en Delft een gratis tuinschets. Ze gaan naar huis met een ontwerp voor een groenere tuin en krijgen nuttige tips en tricks over hoe je je tuin groener maakt en groener houdt. Je moest je hier wel voor aanmelden, inmiddels zijn alle plekken vergeven. 

Regenton met korting

Bij tuincentrum Boers BV krijg je de hele maand september korting op een regenton en bovendien ontvang je een gratis vulautomaat. De gratis vulautomaat wordt aangeboden door Klimaatkrachtig Delfland en de gemeenten Westland en Maassluis en op = op. 

Informatiemarkt Groene daken

Op zaterdag 16 september is er een Informatiemarkt Groene daken op het Groen Klimaatplein bij Tuincentrum Boers BV. Experts vanuit de gemeente Maassluis geven informatie en een leverancier is aanwezig om vragen te beantwoorden. De markt duurt van 10.00 – 14.00 uur. 

Tuintegels inleveren in Den Haag

Op zaterdag 30 september van 10.00 tot 14.00 uur kun je bij Tuincentrum Ockenburgh jouw tuintegels inleveren en krijg je er gratis biologische plantjes voor terug. Zo maken we de stad groener en mooier! Jouw tegels gooi je in de daarvoor bedoelde container en op het Groen Klimaatplein in het tuincentrum kun je een gratis plantje ophalen.