Vacature: Regiocoördinator Klimaatadaptatie

Binnen de DPRA-werkregio Delfland (één van de werkregio’s Deltaplan Ruimtelijke Adaptatie) werken gemeenten, waterschap, provincie en drinkwaterbedrijven samen om te komen tot een klimaatbestendige en waterrobuuste regio in 2050.

De werkregio is op zoek naar een Regiocoördinator Klimaatadaptie die het thema klimaatadaptatie op regioniveau verstevigt, versnelt en organiseert. De regiotrekker is hét gezicht van de regio en trekt de kar om met alle partijen uit de regio de schouders onder de uitdaging te zetten.

Dus ben jij een enthousiaste verbinder, heb je een inspirerende persoonlijkheid en kennis van klimaatadaptatie op zak? En zie jij het als een uitdaging om samen met partijen in de dichtbebouwde regio Delfland te werken aan de klimaatkrachtige regio van de toekomst? Dan is de functie als Regiocoördinator Klimaatadaptatie op jouw lijf geschreven!

De vacature staat open tot en met 26 augustus 2021.

Randvoorwaarden aanmelden

Let op: om de offerteaanvraag voor de Regiocoördinator Klimaatadaptatie te kunnen inzien en te reageren dient de leverancier al een account te hebben of alsnog aan te maken in Negometrix 3 (www.negometrix.com). Vervolgens kan gezocht worden naar de Tender 93745 in het Dynamisch aankoopsysteem Inhuur extern Personeel en (advies)diensten (DAS) van het Hoogheemraadschap van Delfland.

 

Gerelateerde items overslaan

Partners

Klimaatkrachtig Delfland is een sterk en breed netwerk van overheden, bedrijven, instellingen, maatschappelijke organisaties en buurtinitiatieven.

Bekijk het netwerk
bekijk het nieuwsarchief