Waterstraat matchmaking event op 14 februari

Water en innovatie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Maar hoe zorg je ervoor dat innovatieve ideeën niet aan de ontwerptafel blijven plakken en in de praktijk worden getest? Om samen de eerste stap te zetten, organiseert het WaterStraatteam een matchmaking event op Valentijnsdag.

Afbeelding van WaterStraat

Natuurlijke regenwaterfilters, bestrating met spons kwaliteiten, daar gaat ons hart sneller van kloppen. Ben jij een ondernemer, student en/of onderzoeker met een innovatief idee voor het voorkomen of verminderen van wateroverlast?

Meld je aan via dit aanmeldformulier en pitch jouw idee/oplossing op Valentijnsdag. Het kan zomaar zijn dat Cupido een groene pijl afschiet en jij het samen met het WaterStraatteam op de WaterStraat gaan testen!

Praktische informatie

Het matchmaking event vindt plaats op 14 Februari vanaf 15.00 uur op The Green Village. Jij krijgt 10 minuten om de jury verliefd te laten worden op jouw idee/innovatie. Dit hoeft nog niet helemaal te zijn uitgedacht, wij denken graag met jou mee. Uiteraard zijn kant-en-klare ideeën ook zeer welkom.

De invulling van de pitch laten wij aan jou. Wij hebben een scherm waarvan je gebruik mag maken, neem dan wel jouw eigen laptop mee.

Over de WaterStraat

We krijgen te maken met steeds extremer weer. Langere periodes van droogte worden afgewisseld met grote hoeveelheden regen in korte tijd. Tijdens droge periodes voelt de stad benauwd aan. En tijdens piekbuien in combinatie met de vele verharding, asfalt en tegels, kan de riolering de hoeveelheid water niet meer verwerken. Hoe kunnen straten en wijken extremere weersomstandigheden beter opvangen, ook in de toekomst? De WaterStraat is een ruimte waarin overheden, ondernemers en onderzoekers samen innovaties testen, verbeteren én demonstreren.

Deze bijeenkomst organiseren wij samen met The Green Village en VPdelta+; onze partners van de WaterStraat.