Word jij de nieuwe jeugdbestuurder en influencer van Klimaatkrachtig Delfland?

Vind jij klimaat belangrijk? En wil jij daar op een positieve manier aan bijdragen in jouw regio? Dan ben jij misschien wel de nieuwe jeugdbestuurder en influencer van Klimaatkrachtig Delfland, een programma van het Hoogheemraadschap van Delfland.

Wat ga je doen?  

Je ondersteunt Klimaatkrachtig Delfland en Wavemakers United door jongeren te vertellen wat zij zelf kunnen doen tegen de gevolgen van klimaatverandering. Je maakt bijvoorbeeld leuke content voor social media. Zo inspireer jij jongeren om zelf werk te maken van water en klimaat.  

Je bezoekt evenementen van Klimaatkrachtig Delfland en Wavemakers United of je doet er zelf aan mee! Daar maak jij je content om te posten.  De ene keer ben je bij een opening van een groenblauw schoolplein, een andere keer bij de North Sea Regatta. Misschien geef je ook een presentatie over klimaatverandering op een school of help je onze Dijkgraaf met de opening van een groen klimaatplein. 

Hoeveel tijd kost het? 

We schatten in dat je maximaal 16 uur per maand kwijt bent aan deze ambassadeursfunctie. We houden natuurlijk rekening met eventuele drukke tijden op school. We vinden het fijn als je  half september 2022 start. 

Geïnteresseerd? Hoe nu verder?  

Ben je tussen de 16 en 18 jaar, zit je nog of school of heb je die net afgerond en lijkt het je leuk? Stuur dan een mail naar info@klimaatkrachtig.nl. Dat kan tot 25 augustus 2022.  

Stuur een filmpje mee waarin je uitlegt waarom jij onze nieuwe jeugdbestuurder en influencer wil worden en waarom wij jou moeten kiezen. Als jij ons overtuigt, nodigen we je uit voor een gesprek om je beter te leren kennen. Als je vragen hebt, kun je mailen naar Frank van der Loo op info@klimaatkrachtig.nl 

De voordelen van deze functie 

We zoeken iemand voor 1 jaar. In die tijd doe je bestuurlijke - en organisatie ervaring op en natuurlijk heel veel social media-ervaring. Staat erg leuk op je CV! Daarnaast krijg je uiteraard ook een vergoeding voor je werk. 

Meer informatie over ons

Klimaatkrachtig Delfland is een programma van het Hoogheemraadschap van Delfland voor de regio Delfland. Samen met de overheden, inwoners en bedrijven van Delfland zorgen we ervoor dat onze regio niet alleen bestand is tegen het veranderende klimaat, maar tegelijkertijd ook mooier en leefbaarder wordt!

Wavemakers United heeft allerlei coole events rondom watersport in de omgeving van Den Haag. Dè manier om een mooie verbinding te leggen tussen de inhoudelijke boodschap rondom klimaat en water en de bijzonder sfeer en energie van (inter-) nationale topsport op water. Meer info over Wavemakers United vind je in dit filmpje.