Gemeente Den Haag ontvangt Doorgeeftrofee

Tijdens het event 'Klimaatadaptief bouwen? ...Samen maken we het mogelijk!' op 30 januari wisselde een Klimaatkrachtig trofee van eigenaar: Wiebke Klemm, gemeente Den Haag, kreeg de doorgeeftrofee van Stijn Koole (Bosch Slabbers) en Floor van den Bergh (BuroBergh).

Kennis over hittestress

Wiebke Klemm is gepromoveerd op hittestress en zette tien jaar geleden het thema klimaatadaptatie al voor het eerst op de kaart. Zij werkt bij de gemeente Den Haag en zet zich daar in om haar kennis over hittestress en -problemen te laten landen binnen het beleid en werkprocessen. Reden om haar met deze Klimaatkrachtig trofee in het zonnetje te zetten!

Het event 'Klimaatadaptief bouwen? …Samen maken we het mogelijk!' werd georganiseerd door de StraaDkrant en het Convenant Klimaatadaptief Bouwen. Locatie was de Bouwcampus van de TU Delft.

 

Doorgeef trofee

Partners met een mooi voorbeeldproject of maatregel zetten we graag in het zonnetje.

Bekijk de doorgeef trofee

Nieuws Raamovereenkomst Wonen Den Haag 2019-2024

Woningcorporaties, huurdersverenigingen en wethouders van gemeente Den Haag tekenden de eerste gezamenlijke raamovereenkomst. In deze overeenkomst worden de ambities van corporaties, huurders en gemeente tot 2024 vastgelegd.

Bekijk het nieuwsbericht
bekijk het nieuwsarchief