Doorgeef trofee

Klimaatkrachtig Delfland is een beweging van ons allemaal. Samen maken we ons leefgebied klimaatbestendig om zo om te kunnen gaan met de gevolgen van klimaatverandering. Hiervoor zijn mooie projecten en producten nodig. Deze mooie initiatieven verdienen aandacht en kunnen inspirerend werken voor nieuwe initiatieven.

Om de beweging zichtbaar te maken en aandacht te geven aan mooie projecten of producten, zetten we partijen graag in het zonnetje. Dit doen we met de doorgeeftrofee.

Briefing 'Doorgeef trofee'

Tijdens de conferentie 'samen vangen we de extremen op' zijn de eerste drie 'doorgeef trofeeën' uitgereikt aan partners die al mooie projecten hebben gedaan. 

Aan de partijen die een trofee in bezit hebben vragen we:

  1. een of meerdere (social media) berichten te plaatsen over waar de trofee zich bevindt. Bijvoorbeeld op het groene dak, in de mooie tuin of naast een mooie bouwtekening.
  2. De trofee na een tijdje weer door te geven aan een andere partner/initiatiefnemer. Meld aan wie je de trofee hebt uitgereikt en waarom via een bericht op social media. 

Dit onder vermelding van #klimaatkrachtig #delfland en tag Klimaatkrachtig Delfland daarin (@klimaatkrachtig).

 

Partners

Klimaatkrachtig Delfland is een sterk en breed netwerk van overheden, bedrijven, instellingen, maatschappelijke organisaties en buurtinitiatieven.

Bekijk het netwerk

Maatregelen

Tegel eruit en plant erin, een regenton of een grindstrook:slechts enkele voorbeelden.

Bekijk wat jij kan doen