Doorgeef trofee

Klimaatkrachtig Delfland is een beweging van ons allemaal. Samen maken we ons leefgebied klimaatbestendig om zo om te kunnen gaan met de gevolgen van klimaatverandering. Hiervoor zijn mooie projecten en producten nodig. Deze mooie initiatieven verdienen aandacht en kunnen inspirerend werken voor nieuwe initiatieven.

Om de beweging zichtbaar te maken en aandacht te geven aan mooie projecten of producten, zetten we partijen graag in het zonnetje. Dit doen we met de doorgeef trofee.

Briefing 'Doorgeef trofee'

Tijdens de conferentie 'Samen vangen we de extremen op' zijn de eerste drie 'doorgeef trofeeën' uitgereikt aan partners die al mooie projecten hebben gedaan. 

Onder onze partners circuleert een aantal Klimaatkrachtig Doorgeeftrofeeën. Partners kunnen deze aan elkaar doorgeven wanneer er een mooie stap richting een klimaatkrachtige regio gezet is. Bijvoorbeeld omdat de partner een gebied heeft vergroend, een heel goed idee heeft op het gebied van klimaatadaptatie of een maatregel heeft genomen om regenwater op te vangen en te hergebruiken.

De partners die een trofee ontvingen

Gerelateerde items overslaan

Partners

Klimaatkrachtig Delfland is een sterk en breed netwerk van overheden, bedrijven, instellingen, maatschappelijke organisaties en buurtinitiatieven.

Bekijk het netwerk

Maatregelen

Tegel eruit en plant erin, een regenton of een grindstrook:slechts enkele voorbeelden.

Bekijk wat jij kan doen