Communicatietoolkit Klimaatkrachtig

Hier vind je de toolkit van Klimaatkrachtig Delfland. In deze toolkit staan bruikbare middelen, teksten en tips die je kunt gebruiken in je communicatie.

Waarom een toolkit?
Met zijn allen zijn wij Klimaatkrachtig Delfland en met deze middelen kun je dat ook uitdragen naar buiten. Door het logo te gebruiken en door ons en andere partners te volgen en taggen op social media, vergroten we met zijn allen de naamsbekendheid van het netwerken en vergroot jij jouw bereik.

In eerste instantie is deze toolkit bestemd voor onze partners. Ben je geen partner en wil je toch gebruik maken van deze middelen? Neem dan even contact met ons op.

Te gebruiken basismiddelen

Download hieronder basismiddelen voor (online) communicatie zoals het logo in verschillende opmaken, huisstijlenhandboek, en basisteksten voor website en social media.

Gebruik ons logo wanneer je een product, project of nieuws hebt wat past binnen ons doel; het klimaatkrachtiger maken van de regio Delfland. In het huisstijlhandboek staat omschreven hoe het logo toe te passen is. Je kunt het logo los gebruiken, maar ook als filter over een foto plakken. Daarmee ‘maak’ je jouw project ‘Klimaatkrachtig’. In het handboek staan ook de te gebruiken kleuren en lettertypes.

Weet je niet zeker of je het logo op de juiste manier gebruikt, wil je een presentatie maken met een klimaatkrachtige huisstijl of heb je de bewerkbare bestanden nodig (.EPS)? Laat het ons even weten via info@klimaatkrachtig.nl

Communicatiemiddelen ontvangen?

Wil je folders, stickers en bordjes met het Klimaatkrachtig keurmerk ontvangen? Stuur dan een mailtje naar info@klimaatkrachtig.nl.

Geef aan welke van onderstaande middelen je graag zou willen gebruiken, hoeveel en wanneer je ze nodig hebt. Dan maken we een afspraak wanneer je ze op kunt komen halen.

Communicatiemiddelen lenen?

Host je binnenkort een evenement, bijeenkomst of workshop op het gebied van klimaatadaptatie en wil je hierbij de Klimaatkrachtige beweging laten zien? Mail ons dan via info@klimaatkrachtig.nl en laat dan weten welke van onderstaande middelen je graag zou willen lenen. 

Video Klimaatkrachtig Delfland

Deze video laat in een paar minuten zien voor welke opgave we staan en hoe we daar met het netwerk onze schouders onder zetten. Heb je het bronbestand nodig? laat het ons even weten via info@klimaatkrachtig.nl

Gerelateerde items overslaan

Partners

Klimaatkrachtig Delfland is een sterk en breed netwerk van overheden, bedrijven, instellingen, maatschappelijke organisaties en buurtinitiatieven.

Bekijk het netwerk

Maatregelen

Tegel eruit en plant erin, een regenton of een grindstrook:slechts enkele voorbeelden.

Bekijk wat jij kan doen