1e aflevering Klimaatkrachtig TV Tour groot succes!

Op 1 december vond de eerste aflevering van de Klimaatkrachtig TV Tour plaats: een live uitzending waar we met het netwerk in gesprek gingen over ontwikkelingen in de regio. Hoofdonderwerp van de eerste aflevering was de WaterStraat in Delft. Ruim 45 deelnemers keken live mee en gingen met elkaar in discussie via de chat en online meeting rooms.

Aflevering 1: De WaterStraat 

De WaterStraat is een continu veranderende proeftuin waar ondernemers innovatieve producten testen om de regio beter bestand te maken tegen wateroverlast. De WaterStraat is een initiatief van Delfland, The Green Village en VP Delta. En onlangs is besloten om de samenwerking met 4 jaar te verlengen.

Host Tjerron Boxem ging in gesprek met daggast Manita Koop, proeftuin The Green Village en ondernemers Waste WorksField Factors en Movares. Welke innovaties worden er op de WaterStraat getest? Welke vragen hebben de ondernemers? En hoe kan het netwerk Klimaatkrachtig Delfland daarin helpen?

Ging het te snel en wil je de aflevering terugkijken? Of kon je er niet bij zijn en ben je benieuwd?
Kijk hieronder de aflevering terug of bekijk de infographic.

 

Oproep: meewerken aan volgende aflevering?

Deze eerste aflevering smaakt naar meer. Heb jij ideeën, onderwerpen en thema’s voor volgende afleveringen of wil je net als The Green Village meewerken aan het voorbereiden van een aflevering?

Laat het ons weten via info@klimaatkrachtig.nl

Gerelateerde items overslaan

Partners

Klimaatkrachtig Delfland is een sterk en breed netwerk van overheden, bedrijven, instellingen, maatschappelijke organisaties en buurtinitiatieven.

Bekijk het netwerk

Ook Klimaatkrachtig?

Ben jij al bezig met klimaatbestendige projecten? Of wil je hier graag mee aan de slag en zoek je de samenwerking?

Word partner

Nieuws Film partnerbijeenkomst Klimaatkrachtig Delfland

Video-verslag over de eerste partnerbijeenkomst van Klimaatkrachtig Delfland. Ruim 60 partners gingen met elkaar in gesprek over het klimaatkrachtiger inrichten van de regio Delfland.

Bekijk het nieuwsbericht
bekijk het nieuwsarchief