Waste Works

Partner Klimaatkrachtig

Organisatie: Waste Works
Contactpersoon: Erwin van der Zwaag
Email: erwin@wasteworks.nl
Telefoonnummer: -
website

Wat is jouw werkveld en specialiteit?

Waste Works maakt Nederland circulair en klimaatadaptief. Dat doen we middels ons innovatieve en circulaire trottoir dat wateroverlast voorkomt. Het Waste Works Buffertrottoir kan geheel worden aangepast aan de eisen van de inkoper, bijvoorbeeld in de stijl die passend is in de openbare ruimte van een gemeente.

Wij helpen Nederland klimaatadaptief te maken op een manier die zo duurzaam mogelijk is. Als jij dat ook wilt, neem dan vooral contact op om samen de mogelijkheden te bespreken.

Wat wil en kan jij bijdragen aan de beweging?

Wij bieden een concreet product dat bijdraagt aan het klimaatadaptief maken van straten. Wateroverlast is opgelost als je het Waste Works Buffertrottoir installeert. Daarnaast is dit ook nog een oplossing die een stuk duurzamer is dan een traditioneel trottoir en helpt ons product de stad af te koelen en de biodiversiteit te vergroten. Zo helpen we de beweging door het aanbieden van een middel dat direct helpt.

Hoe ga jij Delfland klimaatkrachtig(er) maken?

Het eerste Waste Works Buffertrottoir ligt nu bij The Green Village, in Delft. Wij willen partijen in Delfland die ook worstelen met de aanpak van wateroverlast helpen dit op te lossen of te voorkomen door ook daar een innovatief trottoir te leggen.

Uitgevoerde projecten in de Delflandse regio:

Bij de TU Delft hebben we in juni 2020 het Waste Works Buffertrottoir gelegd.

Gerelateerde items overslaan

Maatregelen

Tegel eruit en plant erin, een regenton of een grindstrook:slechts enkele voorbeelden.

Bekijk wat jij kan doen

Ook Klimaatkrachtig?

Ben jij al bezig met klimaatbestendige projecten? Of wil je hier graag mee aan de slag en zoek je de samenwerking?

Word partner