The Green Village

Partner Klimaatkrachtig

Organisatie: The Green Village
Contactpersoon: Willy Spanjer
Email: willy.spanjer@thegreenvillage.org
Telefoonnummer: 06-14609631
website

Wat is jouw werkveld en specialiteit?

Bij The Green Village werk ik als projectmanager voor klimaatadaptatie en circulariteit. Binnen deze thema’s werk ik met verschillende partijen samen die innovaties willen testen, valideren en demonstreren in onze proeftuin. Samen met de belangrijkste stakeholders bekijken we de knelpunten en proberen we deze samen op te lossen. Op deze manier zorgen we ervoor dat innovaties sneller impactvol opgeschaald kunnen worden in onze omgeving.

Wat wil en kan jij bijdragen aan de beweging? 

Vanuit mijn rol laat ik graag iedereen kennismaken met de innovaties die een bijdrage leveren aan de klimaatbestendige stad. Bijvoorbeeld door regelmatig rondleidingen te geven in de WaterStraat en het HittePlein. Niet alleen door erover te vertellen, maar juist ook door partijen te activeren daadwerkelijk iets te gaan doen, maken we als The Green Village het verschil. Interesse? Neem contact met me op.

Hoe ga jij Delfland klimaatkrachtig(er) maken?

Door innovaties die in de WaterStraat en het HittePlein op The Green Village liggen opgeschaald te krijgen in de Delflandse regio. Hierbij is het belangrijk dat de innovaties die goed aansluiten bij de vraag van Delfland ook daadwerkelijk hun weg vinden naar de regio door middel van goede communicatie en beeldvorming. De proeftuin biedt niet alleen ruimte voor innovaties om getest te worden, het fungeert ook als een etalage om contact te leggen met geïnteresseerde partijen.

Uitgevoerde projecten in de Delflandse regio:

  • Bluebloqs
  • Flowsand
  • SI®/FHV diepte infiltratie
  • Bufferblock

 

 

Gerelateerde items overslaan

Nieuws Green Village opent Warmtestraat

Op 19 november vond het netwerkevent van de Green Village plaats. In deze proeftuin voor duurzame innovaties presenteerden onderzoekers, ondernemers en overheden hun nieuwste plannen.

Bekijk het nieuwsbericht