3e aflevering Klimaatkrachtig TV TOUR: Jaar van het Dak

Dinsdag 20 juli vond de derde aflevering van de Klimaatkrachtig TV Tour plaats: een live uitzending waarin we met het netwerk in gesprek gingen over het 'Jaar van het Dak'.

Aflevering 3: Jaar van het Dak Den Haag

In de eerste twee afleveringen van de Klimaatkrachtig TV Tour ging het over De WaterStraat en de regionale samenwerking klimaatadaptatie. Dinsdag 20 juli stond in het teken van het 'Jaar van het Dak' in Den Haag.

Met Gert-Jan van der Panne (Gemeente Den Haag), Tamara van Dijk (Het Groene Loket), Heleen Weening (Duurzaam Den Haag) en Wessel Tiessens (Jaar van het Dak) gingen we het gesprek aan over nu & en noodzaak van de campagne. En dat deden we op wel een heel mooie locatie: bovenop het dak van het Museon - waar de platte daken al omgetoverd zijn tot een prachtige groenblauwe oase, mét zonnepanelen. Lees meer over het project via de button aan de zijkant!

Het doel van de campagne? In één jaar tijd zoveel mogelijk Haagse daken verduurzamen met zonnepanelen of groenblauwe daken! In deze interactieve live uitzending spraken we met gastsprekers en des kijker (via Mentimeter) over het ‘vergroenen’ en ‘verblauwen’ van lege platte daken in Den Haag. Wat is hiervoor nodig? Welke hordes moeten we nemen en hoe kunnen wij met onze netwerken hieraan bijdragen?!

Gerelateerde items overslaan

Project Een bij-vriendelijk groen dak voor het Museon

Museon draagt bij aan 'Nederland Zoemt' met een bij-vriendelijk groen dak.

Bekijk het project

Partners

Klimaatkrachtig Delfland is een sterk en breed netwerk van overheden, bedrijven, instellingen, maatschappelijke organisaties en buurtinitiatieven.

Bekijk het netwerk
bekijk het nieuwsarchief