Terugblik Partnerbijeenkomst #2

Dinsdag 14 januari vond de tweede partnerbijeenkomst Klimaatkrachtig Delfland plaats. Dagvoorzitter Floor van den Bergh van Buro Bergh loodste de ruim 60 aanwezige partners door het bomvolle programma!

 

Programma

Een vol middag programma met onder andere de Keynote van Geert Roovers (Antea Group/Saxion) over Wicked Problems, vier workshops: klimaatbestendige gebiedsontwikkeling, netwerkcampagne, First Dates en het gebruik van Augmented Reality (AR) & Virtual Reality (VR), een netwerkborrel en meer!

 

Nieuw: de communicatietoolkit

Zoals aangekondigd tijdens de bijeenkomst: de communicatietoolkit! Hierin vind je allerlei communicatiemiddelen zoals het logo, stijlelementen, basisteksten voor nieuwsbericht(en) en social media, flyers, banners en het schildje met het Klimaatkrachtig keurmerk. Gaandeweg wordt de toolkit aangevuld. Gebruik deze middelen om te laten zien dat we gezamenlijk als partners werken aan een klimaatkrachtige regio. Deze toolkit is in eerste instantie bestemd voor onze partners. Ben je geen partner maar wil je toch gebruik maken van de toolkit? Stuur dan een mailtje naar info@klimaatkrachtig.nl

 

Klimaatkrachtig doorgeef trofee

Ook deze bijeenkomst werden er weer twee partners in het zonnetje gezet: twee Klimaatkrachtig doorgeef trofeeën werden doorgegeven. Staedion en het Wellant College ontvingen de trofee van Havensteder voor hun samenwerking aan de klimaatkrachtige binnentuin aan de Elboogstraat in Den Haag. Duurzaam Den Haag kreeg de trofee uit handen van Tuincentrum Ockenburg vanwege hun inzet voor regentonnen en steenbreekacties. Weer twee trotse trofeebezitters!

 

Voorbeelden AR & VR en toolkit Tauw

Zijn er voorbeelden beschikbaar waar Augmented Reality (AR) en Virtual Reality (VR) ingezet worden bij klimaatbestendige ontwikkelingen was één van de kennisvragen tijdens een van de workshops. Jazeker! Hieronder vind je een aantal voorbeelden hoe deze technieken ingezet kunnen worden. Tijdens de bijeenkomst werd ook de klimaatbestendige toolkit van Tauw/De Urbanisten genoemd, deze vind je hier.

Communicatietoolkit Klimaatkrachtig

In de toolkit staan bruikbare middelen, teksten en tips die je kunt gebruiken in je communicatie. Met zijn allen zijn wij Klimaatkrachtig Delfland en met deze middelen kun je dat ook uitdragen naar buiten.

Bekijk de toolkit

Project Klimaatadaptieve binnentuin

Steadion en Wellant MBO realiseren samen klimaatadaptieve binnentuin waar leerlingen de praktijk kunnen oefenen.

Bekijk het project

Partners

Klimaatkrachtig Delfland is een sterk en breed netwerk van overheden, bedrijven, instellingen, maatschappelijke organisaties en buurtinitiatieven.

Bekijk het netwerk

Nieuws Klimaatkrachtig Delfland: een uniek netwerk

Meer dan 60 partners – publiek en privaat - van het netwerk Klimaatkrachtig Delfland kwamen op de eerste partnerbijeenkomst af.

Bekijk het nieuwsbericht
bekijk het nieuwsarchief