ACO BV

Partner Klimaatkrachtig

Organisatie: ACO BV
Contactpersoon: Margriet Langman
Email: info@aco.nl
Telefoonnummer: 0314 - 368280
website

Wat is jouw werkveld en specialiteit?

Als producent en ontwikkelaar van innovatieve en duurzame producten en systemen is ACO dé specialist op het gebied van watermanagement. Met het oog op de klimaatverandering – veel regenwater in korte tijd afgewisseld met periodes van grote droogte – vormen opvangen, reinigen, vasthouden en afvoeren van water de centrale thema’s in onze productontwikkeling.

Wat wil en kan jij bijdragen aan de beweging? 

Graag zijn wij voor projecten de gratis kennispartner op het gebied van watermanagement. Door onze jarenlange kennis en ervaring adviseren wij ontwerpers, aannemers, installateurs en opdrachtgevers met elk afwateringsvraagstuk.

Hoe ga jij Delfland klimaatkrachtig(er) maken?

Wij bieden graag onze kennis en expertise aan. Dit doen wij middels blogs op onze websites. Maar we komen ook graag bij ontwerpers, aannemers en overheidsinstanties aan tafel of op locatie om het watermanagementvraagstuk te inventariseren.

Wij stellen onze kennis gratis ter beschikking, zodat er betere doordachte en uitvoerbare oplossingen komen die sneller te verwerken zijn. "askACO" noemen we dat. Van deze ‘way of working’ mogen ontwerpers, aannemers en overheidsinstanties gratis gebruik maken. Dus heb je een vraag over het managen van hemelwater? #askACO.

Gerelateerde items overslaan

Maatregelen

Tegel eruit en plant erin, een regenton of een grindstrook:slechts enkele voorbeelden.

Bekijk wat jij kan doen

Ook Klimaatkrachtig?

Ben jij al bezig met klimaatbestendige projecten? Of wil je hier graag mee aan de slag en zoek je de samenwerking?

Word partner