Weverling Groenproviders

Partner Klimaatkrachtig

Organisatie: Weverling groenproviders
Contactpersoon: Hans Dittmar en Menno Weverling
Email: hdittmar@weverling.nl
Telefoonnummer: 06-53282473/ 0174-243665
website

Wat is jouw werkveld en specialiteit?

Ons bedrijf houdt zich bezig met het vergroenen van de buitenruimte. Wij brengen stad en land tot leven, is ons motto. Ontwerp en advies. Aanleg en onderhoud. Van tuinen, speelplaatsen, openbaar groen en grotere parkachtige omgevingen.

Aanleggen van groene daken, daktuinen en groene gevels is iets waar wij ons de laatste jaren in gespecialiseerd hebben. Ook zijn we hierbij nadrukkelijk bezig met verduurzaming. In de buitenruimte is dit van groot belang en zijn er ook relatief gemakkelijk slagen te maken. Als men maar weet wat er mogelijk is en het ook wil.

Wat wil en kan jij bijdragen aan de beweging?

Wij kunnen adviseren over het vergroenen van de private en publieke buitenruimte omdat we de (praktische) kennis vaak in huis hebben en ook ervaring. Daarnaast hebben we een groot netwerk van partners, zodat we elkaar kunnen versterken. Logischerwijs kunnen wij ook bijdragen bij de uitvoering van projecten.

Hoe ga jij Delfland klimaatkrachtig(er) maken?

Door het belang van een duurzame inrichting te blijven benadrukken en zelf ook door te voeren in onze plannen. Klimaatadaptie is van groot belang bij (her)inrichting van de buitenruimte. Het is ook een breed thema met veel raakvlakken met het vakgebied en onze expertise. Dit gaat over waterberging en -hergebruik, over biodiversiteit stimuleren, over toepassing duurzame producten en materialen en natuurlijk hergebruik. Leefbaarheid van de (stedelijke) leefomgeving is iets dat wij heel belangrijk vinden. Wij willen (en moeten) zeker ons steentje bijdragen.

Gerealiseerde projecten

 

Gerelateerde items overslaan

Maatregelen

Tegel eruit en plant erin, een regenton of een grindstrook:slechts enkele voorbeelden.

Bekijk wat jij kan doen

Ook Klimaatkrachtig?

Ben jij al bezig met klimaatbestendige projecten? Of wil je hier graag mee aan de slag en zoek je de samenwerking?

Word partner