De Dakdokters

Partner Klimaatkrachtig

Organisatie: De Dakdokters
Contactpersoon: Friso Klapwijk
Email: welkom@dakdokters.nl
Telefoonnummer:  020 - 820 82 51
website

Wat is jouw werkveld en specialiteit?

Als Dakdokters zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van daktuinen en groene daken. Wij begeleiden de klant van een eventuele vergunningsaanvraag tot en met het bedekken van een groen deken van sedum om biodiversiteit te stimuleren. Projecten groot of klein van daktuin tot dakpark, onze missie is om zo veel mogelijk van de onbenutte zwarte bitumdaken te transformeren naar groene buitenruimtes om zo een stukje natuur terug te geven aan de stad.

Wat wil en kan jij bijdragen aan de beweging? 

Door onze kennis op het gebied van vergunningen en subsidies in combinatie met de groene daken en mogelijkheden hiertoe kunnen wij grote en kleine projecten realiseren om ervoor te zorgen dat steeds meer daken een goed waterbuffersysteem hebben en om biodiversiteit stimuleren. Daarnaast wordt de onbenutte ruimte omgetoverd tot een fijne groene ruimte wat bijdraagt aan het welzijn van de eigenaren en bezoekers.

Hoe ga jij Delfland klimaatkrachtig(er) maken?

Wij hopen onze expertise en resources in te zetten om samen met partners mooie innovatieve mogelijkheden te ontdekken om zo de doelen van Delftland te behalen. Daarnaast zijn wij zelf actief werkzaam in Delftland waar wij het ongebruikte dakoppervlak naar plekken voor natuurontwikkeling, recreatie, wateropslag en voedselproductie transformeren. We richten ons op meer groen op daken, een regenbestendige stad en op projecten die hoge impact creëren.

Uitgevoerde projecten in de Delflandse regio:

-

Gerelateerde items overslaan

Maatregelen

Tegel eruit en plant erin, een regenton of een grindstrook:slechts enkele voorbeelden.

Bekijk wat jij kan doen

Ook Klimaatkrachtig?

Ben jij al bezig met klimaatbestendige projecten? Of wil je hier graag mee aan de slag en zoek je de samenwerking?

Word partner