Rain(a)Way

Partner Klimaatkrachtig

Organisatie: Rain(a)Way
Contactpersoon: Fien Dekker
(voor communicatievragen: Wendy Verdaasdonk)
Email: info@rainaway.nl
Telefoonnummer:  06-41407246 
website

Wat is jouw werkveld en specialiteit?

Rain(a)Way tegels infiltreren, bergen en verplaatsen regenwater voor een klimaatbestendige stad. We kijken naar de schoonheid van water, in plaats van naar de problemen.

Wat wil en kan jij bijdragen aan de beweging?

We willen oplossingen bieden voor de problemen die klimaatverandering opleveren, zoals stedelijke overstromingen, hittestress en de gevolgen van lange periodes van droogte. De kennis die we in huis hebben en de drijfkracht die achter merk zit maakt Rain(a)Way de specialist in regenwateroplossingen.

Hoe ga jij Delfland klimaatkrachtig(er) maken?

Op het moment zijn we een participatieproject aan het afronden bij de Mathenesserflats in Rotterdam. In deze buurt worden verschillende klimaatbestendige oplossingen toegepast, een daarvan is onze Wave-tegel. De tegel wordt in verschillende patronen gelegd, zowel dicht als open zodat we optimaal ontharden maar wel praktisch bezig blijven waar nodig. Projecten zoals deze willen we in de toekomst nog veel meer doen om zo steden te ontharden. Delftland is natuurlijk veel bezig met klimaatadaptatie en hier willen wij graag aan meewerken!

Gerelateerde items overslaan

Maatregelen

Tegel eruit en plant erin, een regenton of een grindstrook:slechts enkele voorbeelden.

Bekijk wat jij kan doen

Ook Klimaatkrachtig?

Ben jij al bezig met klimaatbestendige projecten? Of wil je hier graag mee aan de slag en zoek je de samenwerking?

Word partner