FMW Beheer

Partner Klimaatkrachtig

Organisatie: FMW Beheer
Contactpersoon: Marco Weber
Email: marco70weber@gmail.com
Telefoonnummer: 06-49010930

Wat is jouw werkveld en specialiteit?

Met mijn kennis en ervaring bedien ik zowel particulieren, bedrijven als overheden die ambities hebben om hun wereld 'groener' te maken. Biodiversiteit en klimaatadaptatie zijn mijn specialismen met bijzondere aandacht voor processen die de natuur ons biedt.

Wat wil en kan jij bijdragen aan de beweging? 

Ik bied ruim 30 jaar kennis en ervaring (enthousiasme en gedrevenheid) op het gebied van hovenieren in de praktijk, ontwerpen van 'groen', adviseren, beleid maken, coachen en verbindingen leggen. Door de ervaring met de combinatie van publiek en private opdrachtgevers werk ik zeer kosten bewust (lange termijn denken, TCO, rentmeesterschap).

Hoe ga jij Delfland klimaatkrachtig(er) maken?

Door in al mijn werk de natuur (processen) de boventoon te laten voeren. Mensen betrekken bij, en laten zien dat, werken mét de natuur leuk, bijzonder, gezond en toekomst bestendiger is. Daarbij gebruik ik techniek en wetenschap welke ter dienste staat van die processen in de natuur.

Uitgevoerde projecten in de Delflandse regio:

Ca. 500+ groenprojecten, klein en groot (tuinen, daktuinen, schoolpleinen, watergangen, plantsoenen, natuurspeelplaatsen, gebouwen, landgoederen) een klimaatadaptieve en of natuurinclusieve invulling gegeven (realisatie, ontwerp, advies, beleid).

Gerelateerde items overslaan

Maatregelen

Tegel eruit en plant erin, een regenton of een grindstrook:slechts enkele voorbeelden.

Bekijk wat jij kan doen

Ook Klimaatkrachtig?

Ben jij al bezig met klimaatbestendige projecten? Of wil je hier graag mee aan de slag en zoek je de samenwerking?

Word partner