Bureau RIS

Partner Klimaatkrachtig

Organisatie: Bureau RIS | Ruimtelijke Inrichting Speelnatuur
Contactpersoon: Mariska Thieme-Schrever
Email: mariska@bureauRIS.nl
Telefoonnummer: 06-12864444
website

Wat is jouw werkveld en specialiteit?

Bureau RIS is een ontwerp- en adviesbureau met een stevige visie op de toekomst. Kinderen en natuur zijn de twee basisingrediënten voor een gezonde toekomst, vandaar dat wij met beiden zorgvuldig moeten omspringen.
Bureau RIS ontwerpt avontuurlijke en leerrijke speelomgevingen voor kinderen van 0 tot 100, er is immers zoveel te ontdekken en te leren in de juiste omgeving! Wij zijn met name gespecialiseerd in het ontwerpen van groene, groen-blauwe en gezonde schoolpleinen en tuinen van kinderdagverblijven, maar ook parken, natuurspeelplaatsen en recreatieparken helpen wij graag aan een aantrekkelijke, duurzame buitenruimte.
Onze specialiteit? Onze aanstekelijke overtuiging om het verschil te maken!

Wat wil en kan jij bijdragen aan de beweging? 

Een beweging kan alleen tot stand komen wanneer mensen intrinsiek gemotiveerd en betrokken zijn bij het onderwerp, en dat is Bureau RIS. Wij leggen de lat bij ieder project nét weer wat hoger qua duurzaamheid en kansen voor kinderen en de jeugd. Als professionals hebben wij een belangrijke adviserende rol om mensen bewust te maken van hun eigen bijdrage aan een gezondere en mooiere wereld. Vandaar dat wij naast onze projecten ook onszelf blijven ontwikkelen op het gebied van nieuwe technieken en materialen en geregeld de samenwerking opzoeken met leveranciers en hoveniers.

Hoe ga jij Delfland klimaatkrachtig(er) maken?

Bureau RIS maakt Delfland klimaatkrachtiger door nóg vele jaren mooie ontwerpen en projecten te realiseren waarbij een winst behaald wordt voor mens, maatschappij, kind én natuur!

Gerelateerde items overslaan

Maatregelen

Tegel eruit en plant erin, een regenton of een grindstrook:slechts enkele voorbeelden.

Bekijk wat jij kan doen

Ook Klimaatkrachtig?

Ben jij al bezig met klimaatbestendige projecten? Of wil je hier graag mee aan de slag en zoek je de samenwerking?

Word partner