Lapinus (ROCKWOOL BV)

Partner Klimaatkrachtig

Organisatie: Lapinus (ROCKWOOL BV)
Contactpersoon: Daan Los
Email: daan.los@lapinus.com
Telefoonnummer: 06-14048752
website

Wat is jouw werkveld en specialiteit?

Ik ben als technisch adviseur werkzaam bij Lapinus. Hierbij focus ik me op het ondersteunen van gemeentes, adviesbureaus en aannemers bij de toepassing van Rockflow. Rockflow is een innovatief en duurzaam watermanagementsysteem op basis van steenwol.

Het buffert extreme neerslag snel en effectief om het daarna gedoseerd te infiltreren in de bodem of vertraagd af te voeren naar een rioolsysteem of watergang. Het voorkomt wateroverlast op straat en houdt het water ondergronds langer vast op de plek waar het valt. Rockflow kan ca. 95% van zijn volume aan water opnemen en door de sterkte van het materiaal zijn zeer geringe inbouwdieptes mogelijk.

Dankzij mijn achtergrond als projectleider bij een ingenieursbureau heb ik veel technische kennis en kan ik projecten integraal benaderen.

Wat wil en kan jij bijdragen aan de beweging?

Ik denk graag met je mee over hoe steenwol jou zou kunnen helpen bij klimaatadaptatie, zowel bij wateroverlast als droogte. Wil je meer weten over hoe je steenwol hiervoor kunt gebruiken, of heb je hulp nodig bij het ontwerp van een passende oplossing, dan help ik je graag.

Hoe ga jij Delfland klimaatkrachtig(er) maken?

Door actief contact te zoeken met de overige partners van Klimaatkrachtig Delfland en binnen projecten kansen te zien voor oplossingen met steenwol, welke Delfland klimaatbestendiger maken.

Gerelateerde items overslaan

Maatregelen

Tegel eruit en plant erin, een regenton of een grindstrook:slechts enkele voorbeelden.

Bekijk wat jij kan doen

Ook Klimaatkrachtig?

Ben jij al bezig met klimaatbestendige projecten? Of wil je hier graag mee aan de slag en zoek je de samenwerking?

Word partner